design interior amenajari interioare zugraveli interioare firma amenajari interioare

Amenajari interioare la preturi avantajoase!


Ralizam amenajari interioare, design interior, zugraveli cu materiale de calitate la preturi avantajoase. Datorita lucrarilor de amenajari interioare executate de firma noastra, va putem ajuta sa obtineti spatii functionale, sigure si placute la vedere, indiferent de scopul final al acestora.

Amenajarile interioare includ urmatoarele lucrari: recompartimentare incinte, montaj gips carton, tavane casetate, zugraveli si design interior.


Design interior


Firma SC. BAUART DESIGN SRL. va pune la dispozitie designeri de interior profesionisti care va pot oferi consultanta si solutii inovatoare si tehnice pentru realizarea unui mediu architectural modern in concordanta cu cerintele dumneavoastra. Echipa noastra de designeri de interior va poate indeplini orice dorinta, chiar si dintre cele mai exigente.

Cu firma noastra aveti garantia lucrarilor executate cu profesionalism, cu unelte, materiale si materii prime de cea mai buna calitate, la cel mai bun raport calitate/pret. Pentru proiecte de amenajari si design interior, va rugam sa ne contactati!

Cerere oferta amenajari interioare

Toate drepturile rezervate © 2016 - Bauart Design srl | Web design