instalatii sanitare instalatii termice

Instalatii electrice - montaj si intretinere


Firma noastra monteaza si intretine instalatii electrice. Va punem la dispozitie urmatoarele servici in domeniul instalatiilor electrice: montaj tablou electric, inlocuire instalatie electrica, suplimentare instalatie electrica, montaj corpuri electrice, precum si efectuare de revizii tehnice, intretinere si reparatii utilaje electrice, instalatii si masini.


Instalatii sanitare la preturi fara concurenta!


Serviciile noastre legate de instalatii sanitare includ urmatoarele manopere: demontat si montat obiecte sanitare (cada, lavoar, vas wc), precum si inlocuire instalatie sanitara baie si inlocuire instalatie bucatarie, trasee apa si canalizare.


Instalatii termice la preturi avantajoase!


Serviciile oferite de firma noastra legate de instalatii termice includ urmatoarele manopere: montat centrale termice si calorifere cu tevi de cupru.

Instalatiile sanitare, termice si instalatii electrice sunt realizate de pesonal autorizat si atestat. Oferim garantia lucrarilor efectuate.

Firma Bauart Design srl executa instalatii electrice, termice si sanitare cu personal acreditat si materiale de calitate. Cu firma noastra aveti garantia lucrarilor executate cu profesionalism la cel mai bun raport calitate/pret. Pentru proiecte de instalatii, va rugam sa ne contactati!

Cerere oferta instalatii

Toate drepturile rezervate © 2016 - Bauart Design srl | Web design