sapa-mecanizata sape elicopterizate sape autonivelante sapa mecanizata

Sape mecanizate la preturi promotionale!


Ce sunt sapele mecanizate?

Sapele mecanizate sunt lucrari turnate mecanizat pe pardoselile ce necesita uniformizare, cu masini mecanizate speciale: Estrich Boy DC 550.
Sapele mecanizate se realizeaza cu nisip si ciment, malaxate impreuna si turnate cu presiune prin furtunuri speciale. Sapa reprezinta un bun suport pentru gresie, parchet, mocheta si PVC.

Sapa turnata mecanizat reduce mult timpul de lucru, obtinandu-se astfel, pardoseli de calitate. In domeniul pardoselilor industriale (hale, depozite, magazine etc) sapele sunt elicopterizate, pentru a inchide porii si a se obtine o planeitate ferfecta in vederea aplicarii vopselelor epoxidice. Nivelarea sapei este controlata de aparatul cu laser. Asfel, sapele elicopterizate nu mai necesita alte finisari.

Pentru incaperile cu incalzire in pardoseala, se adauga lianti speciali ce confera flexibilitate sapei. Inainte de turnarea sapei se aplica banda perimetrala pentru a permite sapei sa se dilate si astfel sa nu apara fisuri. Datorita masinilor de turnat se pot acoperi uniform suprafete foarte mari, in timp scurt.

Firma Bauart Design srl executa sape mecanizate si elicopterizate la preturi promotionale. Daca doriti lucrari de calitate cu costuri reduse, nu ezitati sa ne contactati!

Cerere oferta sape

Toate drepturile rezervate © 2016 - Bauart Design srl | Web design