preturi tencuieli tencuieli ciment tencuiala mecanizata

Tencuieli mecanizate cu materiale pe baza de ciment


Ce sunt tencuielile mecanizate?

Sunt lucrari de tencuit pereti, tavane cu utilaje mecanizate, cum ar fi masina de tencuit PFT G5. Tencuiala reprezinta stratul suport pentru finisajele ulterioare.
Tencuielile pot fi pe baza de ciment-var sau ipsos cu materiale insacuite sau silozuri. Personalul trebuie sa fie calificat in folosirea masinilor mecanizate, deoarece spritarea peretilor si a tavanelor trebuie sa fie uniforma. Finisarea tencuielilor necesita de asemenea, tencuitori calificati in finisaje mecanizate.

Tencuiala aplicata mecanizat este optiunea viitorului in finisaje exterioare si interioare, deoarece se reduc considerabil timpul de lucru, costurile si pierderile de material. Finisajele sunt de calitate superioara, necesitand doar un strat subtire de glet. Se pot realiza 80-100 mp/ zi de tencuiala finisata, in comparatie cu 30-40 mp/zi de tencuiala clasica (aplicata manual).

Pregatirea suprafetelor include urmatoarele operatiuni: eliminarea sarmelor ramase de la cofraje, grunduirea sarmelor taiate pentru a evita aparitia ruginei, pontarea suprafetelor de tencuit (pereti, ferestre) cu coltari zincati si sine de ghidaj. La imbinarile verticale dintre beton si caramida se aplica plasa din fibra de sticla. Suprafetele de beton se amorseaza cu beton contact. Mortarul aplicat este foarte bine omogenizat cu ajutorul utilajului, obtinandu-se pereti perfect verticali si finisati.

Firma Bauart Design srl executa tencuieli mecanizate pe baza de ciment la preturi avantajoase.

Cerere oferta tencuieli ciment

Toate drepturile rezervate © 2016 - Bauart Design srl | Web design