preturi tencuieli tencuieli ciment tencuiala mecanizata

Tencuieli mecanizate cu materiale pe baza de ipsos


Firma Bauart Design srl executa tencuieli mecanizate pe baza de ipsos la preturi avantajoase. In tencuiala pe baza de ipsos se folosesc mortare ambalate la sac cum ar fi: Baumit, Adeplast, Tassullo sau silozuri.

Tencuielile mecanizate pe baza de ipsos au proprietatea de a regla umiditatea incaperilor. Finisajele sunt de calitate superioara, necesitand doar un strat subtire de glet. Se pot realiza pana la 80-100 mp/ zi de tencuiala mecanizata finisata, in comparatie cu 30-40 mp/zi de tencuiala clasica. Personalul trebuie sa fie calificat, deoarece tencuiala este cel mai important aspect din finisajele interioare.

Pregatirea suprafetelor de tencuit este foarte importanta pentru reusita unei lucrari de calitate. Suportul trebuie sa fie desprafuit, uscat si curatat de sarme. Apoi se ponteaza suprafetele de tencuit (pereti, ferestre) cu sine de ghidaj si coltari zincati. La imbinarile dintre beton si caramida se aplica plasa din fibra de sticla. Materialul care se aplica pe stratul suport este foarte bine omogenizat cu ajutorul utilajelor mecanizate si astfel se obtin pereti perfect finisati.

Tencuiala mecanizata pe baza de ipsos necesita un singur strat de glet.

Daca doriti finisaje de calitate cu costuri reduse, nu ezitati sa apelati la firma noastra specializata in tencuieli mecanizate!

Cerere oferta tencuieli ipsos

Toate drepturile rezervate © 2016 - Bauart Design srl | Web design